-
door Frank Brakel
Ingrediënten voor 4 personen:12 gamba’shalve niet te grote spitskool1 middelgrote uieen teentje knoflookeen theelepel kerriepoederzout en peper naa...
-
door Frank Brakel
Verfijnd erwtensoepje van ossenstaart met paling
Het is winter, guur en klam en daarmee tijd voor een stevige soep, b.v. snert met rookworst, he...
-
door Frank Brakel
In onderstaand recept blijkt weer eens hoe belangrijk het is welke wijn gebruikt wordt in de keuken. De Bolognese wordt gekookt in de Grillo, een w...
-
door Frank Brakel
Kipfilet heeft vaak een wat taaie structuur, terwijl de smaak wat onuitgesproken blijft. Een ander euvel is dat hij vaak wat droog is. Het is echt ...
-
door Frank Brakel
Ajam smoor van kippendijen
Geen gerecht voor een formeel diner, wel een heerlijk hapje bij een zondagse lunch, bij voorkeur buiten geserveerd.
Ing...
-
door Frank Brakel
Heek is een verrassend lekkere vis, die uitstekend is te combineren met gewokte spinazie en room.
Houdt u van “lekker makkelijk en toch smakelijk” ...
-
door Frank Brakel
Een eenvoudig gerecht waarmee bij vrienden zeker eer mee in te leggen valt, is het vispotje, dat met name bij onze zuiderburen zeer populair i...
-
door Frank Brakel
Heeft u wel eens wat aardappelpuree over, die smeuïg, glad en boterig is (zie voor receptuur van aardappelpuree de blog asperges-omelet-met-ham-en-...
-
door Frank Brakel
Je hoort het steeds vaker, mensen die vegetarisch eten. Niet iedere dag, maar zo’n twee dagen per week. Eigenlijk zou men louter vegetarisch willen...
-
door Frank Brakel
Een gerecht met een niet alledaagse smaak, knolselderie met gebakken kabeljauw en karwijzaad. Deze zaadjes, in combinatie met de rode pepertjes, pe...
-
door Frank Brakel
In een tijd dat de prijzen voor tong en andere luxe vissoorten de pan uitrijzen (tong voor €36,00 per kilo is geen uitzondering) blijft een heerlij...
-
door Frank Brakel
In het onvolprezen boek Sauzen van driesterrenkok Michaël Roux, die eertijds kookte voor mevrouw de Rothschild alvorens hij naar Engeland vertrok, ...
Gebruik de pijlen links/rechts om door de diavoorstelling te navigeren, of veeg links/rechts op een mobiel apparaat